Lær at lytte til sjælen

Lær at lytte til sjælen er et forløb på 4 moduler, fordelt på 4 hverdags aftner eller hen over 1 weekend. Jeg arbejder ud fra det shamanistiske, og forløbet er derfor bygget op omkring tankegangen på helheden og samarbejdet med moder jord, og det at alt har en vibration. På forløbet lære du at turde mærke sjælen. du lære at stille ind på dig selv og bare være. For at have en rød tråd at følge skal du have et område du gerne vil arbejde med, på den måde er det lettere at stille ind og arbejde. du vil lære forskellige redskaber der styrker din intuition og din bevidsthed på dig selv og din sjæl. jeg tager dig igennem de værktøjer jeg arbejde med til daglig og du vil få mulighed for at mærke hvad det gør ved dig og hvordan din sjæl reagere. Vi arbejder i et fællesskab hvor vi er bevidste om at der findes mange sandheder, at vi alle er lige og vi kan lære af alle. Til hvert modul høre også en runde, hvor hver deler det der giver mening at dele. Du skal præsenteres for det at dele og sige ting højt, og tillade sjælen at stå ved sig selv. At give sig selv lov at til at åbne op er så utroligt kraftfuldt, og det at dele i en gruppe giver en enorm kraft som virkelig kan flytte ting i sjælen. 
1 Modul 

På første modul lære du at rense sjælen og tanke op med fornyet energi. Du skal præsenteres for boblen og den måde du kan bruge den på i stærkt samarbejde med moder jord. Derefter tager vi en snak om hvad du mærker og hvad du gerne vil arbejde med. Du vil blive introduceret for bach blomsterremedier, hvordan de virker og hvordan vi kan arbejde med dem i hverdagen. Til sidst laver vi en bach flaske som skal støtte dig i dit arbejde med din intention.  .

2 modul 

På andet modul skal vi fylde de 4 elementer på boblen så du for et endnu stærkere værktøj. Derefter skal vi arbejde med vibrationer, alt har en vibration, og krop og sjæl arbejder stærkt sammen med det. Du skal mærke lyd, via klangskåle, gonger, trommer, chims vindklokke og meget andet. Du skal ud og lege, følge din intuition, stille ind på sjælen, hvordan mærker den lyden og frekvensen, hvordan tager den det ind, måske du mærker den åbner sig, måske du skaber kontakt med en ny side, der kan ske så meget når vi giver plads til et samarbejde. For du lov at mærke og/eller se nye sider/lag i forhold til den rejse du er startet. bagefter skal du mærke styrken i bare at være, og lade sjælen suge det nye ind. Du skal mærke styrken i stilhed og det der sker i kroppen når tid ikke er en vigtig spiller. Du skal mærke hvordan kroppen reagere på en uvished og hengivenhed i det umildbare uendelighed. 

Modul 3

På tredje modul skal du ind og arbejde med kort. Englekort, orakel kort og/eller tarot kort. Kortene er efter min mening et af de stærkeste værktøjer vi kan have med os på vores egen rejse ind i os selv. Når vi skal mærke efter hvad der egentlig foregår inden i os selv. De hjælper os med at styrke vores intuition, og er en meget stærk samarbejdspartner. Hvis du allerede har stiftet bekendskab med kortene går vi dybere og tager udgangspunkt i den måde du allerede arbejder med dem på, Hvis du aldrig har arbejdet med dem før starter vi op helt fra starten og du for en grundig gennemgang. Da vi ikke er mange på et hold er der god tid og plads til at vi kan arbejde individuelt ud fra hvor den enkelte er. Vi tager stadig udgangspunkt i boblen og det vi mærker når vi er i kontakt med den og moder jord, og arbejder i stilheden med sjælen i nuet. Vi arbejder selvfølgelig stadig ud fra det område du startede med at italesætte på modul 1.  

Modul 4 

På fire og sidste modul kommer du til at arbejde med sten og krystaller og andre ting der kan bruges som et arbejdsredskab, vi skal snakke om og arbejde med at skabe et alter eller et Space, og den måde vi kan bruge det i vores dagligdag som et redskab til at støtte os når vi arbejder med sjælen. Vi skal ind og snakke om styrken i det at skabe kærlighed og samarbejde med det vi har omkring os, og invitere det ind i vores sjæl. og hvad det har af betydning for nuet og det at være tilstede og kæle lidt for detaljen som sjælen godt kan lide det.Du kommer igen ud og mærker stilheden og sjælen og skal derefter ind og intuitivt mærke hvilken sten din sjæl kan arbejde samme med ud fra den intention du satte på modul 1. derefter skal du intuitivt skabe dit eget energi armbånd som kan arbejde sammen med dig og hjælpe dig fremadrettet til at fortsætte arbejdet sammen med sjælen. 

pris. tilmelding og betaling, og det praktiske

Hele forløbet 4 moduler inkl aftensmad, en bach flaske og et energi armbånd for du for 2350 kr. Hvis du vælger at komme over en weekend og vil overnatte koster det 200 kr ekstra som udelukkende går til brande en hel aften og lidt ekstra lækkert at hygge sig med over bålet. Tilmelding sker direkte til mig på mail, telefon eller via messenger på facebook. du er tilmeldt når betalingen overført. 


Hvert modul vare 3-4 timer, og hvert forløb kan der være 4-10 deltager. Tag altid udgangspunkt i vi skal være ude, så tøj på efter vejrudsigten. det kan være en fordel at medbringe et liggeunderlag hvis du ønsker at lave nogen af øvelserne liggende. 


Corona restriktioner: jeg følger selvfølgelig løbende de restriktioner der udskrives i forhold til corona. 

Det siger deltagerne

Deltager 2021

Mit forløb hos Lene har været en rejse hvor jeg skulle lære at lytte til mig selv. Derudover har jeg lært at arbejde med naturen, der er et stykke vej for mig endnu for at kunne mærke naturens energi, men er sikker på med de redskaber jeg har fået og lært at arbejde med, så skal det nok komme en dag. Lene har derudover hjulpet mig til at finde min indre ro. Jeg vil anbefale Lene til andre jeg kender og også hendes forløb hvor man lære at være sammen med andre og mærke deres energi og ikke mindst ens egen energi.

Deltager 2021

Da jeg først så opslaget med Lene mini forløb med at “lytte til sjælen”, der tænkt jeg at det var lige nu for mig. Igennem de behandling jeg har fået hos Lene ( bla med hotstone eller zoneterapien) der har jeg flere gange kunne mærke der forgik en masse omkring mig, det prikket i hele kroppen, men jeg har ikke rigtig kunne sætte ord på hvad der sket. Derfor tænkt jeg at det forløb med at “lytte til sjælen” lige var noget for mig, lige en til min ego hjerne begyndt og blande sig. Derfor tog jeg en kæmpe beslutning og tilmeldt mig da min ego hjerne skulle lære og lad vær med og blande sig hele tiden De forventninger jeg havde til de 4 kursuser blev der lavet helt kluder i. Det jeg kendt og havde prøvet før, som jeg regnet med der ville give mig noget tryghed. Det slog fuldstændig bene væk under mig. Og det som jeg synes der var lidt mærkelig, endt jeg med og følge mig godt tilpas i. Igennem forløbet med “lytte til sjælen” fik jeg skubbet til nogle grænser, ego hjerne er blive bedre til at lad være med og blande sig helt så meget mere. Jeg er bleven bedre til at sige fra, uden og havde dårligt samvittehed bagefter. Jeg er bla blevet bedre til at give mig selv kærlighed og ro, så jeg kan passe på mig, så jeg i sidste ende også kan være der for min lille famille. Hvad kan lene gør for dig Hvis du alt for tit glemmer dig selv og glemmer at give dig selv kærlighed. Glemmer og mærke efter og se de signaler som kroppe sender til dig. Hvis du bare har brug for at give dig selv, din krop og din sjæl noget kærlighed så book en tid hos Lene. Hun er der for dig og gå op i sit arbejde og hjælper dig vider når du selv er klar til det .

 
 

Logo_200pxpng

Skelsbækvej 18 · 5450 Otterup · Tlf: 27 62 68 86 · Mail: balance@lenevinther.dk