Bevidstgørelsen ind i dig selv
Kvinden og skabelsen af den feminine kraft


Kvinden skaber visdom og deler visdom.
Kvinden er i samvær med andre kvinder magisk.
Kvinden er powerfuld i sig selv.

 
 • Vores workshops bygger på den enkelte kvinde, og hendes personlige rejse - ind i kvinde og moderskab. I en verden der er bygget op om mange af de maskuline energier. Hvor kvindens feminine kraft ikke har fået mulighed for at blomstre. 

 • Vi lærer at kende os selv, ved at stå i den feminine kraft i samklang med andre kvinder og i verden. Vi lærer ved at kigge ind i os selv, at tillade og acceptere indre blokeringer, ubalancer, skeletter og begrænsninger. Hvortil vores egne ressourcer får mulighed for at blive set, komme til udtryk og blive vores virkelighed. 

 • Vi ved at alle er forskellige, og vi ikke skal fixes af andre eller fixe andre, men at deling eller det blot at lytte heler. Vi ved at ingen er gået i stykker - vi er alle hele - at alt er en rejse og er med til at forme den vi er.

 • Sammen med andre kvinder løftes den enkelte kvinde i hver deres individuelle rejse. Der skabes et fællesskab hvor bare det at være tilstede er bidragende. 

Workshop emne

- Oplæg 
Vi starter hver workshop med et oplæg om et bestemt emne (se datoer og emner længere nede).Resten af workshoppen på den enkelte dag, er emnet det der tages afsæt i. 

- Frokost:
Herefter en kort pause hvor hver kvinde, spiser sin medbragte mad.

- Trommerejse:
Derefter går vi stille over i en trommerejse faciliteret af Lene. Under trommerejsen får du mulighed for at dykke ind i emnet. Mærke ind i hvor du er og mærke healingens kraft.
Læs mere om trommerejser ved at trykke på knap i bunden af siden.

- Deling:
Efter trommerejsen mødes vi stille og kærligt i cirkel, hvor der vi være mulighed for at dele udfra hvor jer er ift emnet og hvad oplevede jeg under trommerejsen.
Vi ved at vi bidrager ligeså meget ved at være stille, nærværende og lyttende. Der er derfor plads til både at dele, men også blot at være stille og i sin egen proces.

- Clearing:
Herefter facilitere Hellelou med en clearing på hele gruppen. Hvor dagens emne også er i fokus. 
Igennem clearingen vil den energi der er bundet op på dagens emne slippe din energi, som sidder på din energikrop, i din karma og igennem
din familielinjer. 
Læs mere om clearing ved at trykke på knap i bunden af siden.

- Tak for i dag.PRAKTISK:
 • Vi mødes en gang om måneden. 4 timer pr gang kl 11.30-15.30
 • Du vælger selv hvor tit du vil deltage.
 • Lokation: Kirkebakken 2, Krogsbølle, 5450 Otterup 
 • Pris pr gang 399 kr.
 • Vi er vært med the, kaffe og en let snack.
 • Du skal selv medbringe frokost, tæppe, Yoga måtte eller hvad du ønsker at ligge på, evt pude til hovede og knæ. 
 • Medbring gerne en notes bog og kuglepen. 
 • OBS begrænset pladser: 12 kvinder.


Vi holder rummet, Rejsen er din. 

Vi glæder os til at se dig.

Kærlig hilsen Lene og Hellelou.
Dato, tilmelding og emner herunder 

Lørdag d 16/9-2023
Emne: Cyklus arbejde, efterår

Når vi træder ind i efteråret giver det mulighed for at ræsonnere over de frø vi såede i foråret. Fik vi det udbytte vi ønskede og er det frø vi ønsker at så igen, eller har vi brug for at sætte nye?

Lørdag d 7/10-2023
Emne: Sorg

Vi dykker ned i begrebet sorg. Hvad sker der i vores krop, når vi oplever sorg? Hvordan vælger vi at bearbejde sorg og hvordan kan sorg forme vores liv.


Lørdag d 4/11-2023
Emne: Vrede

Under vrede ligger der altid usagte følelser, som kommer til udtryk på mange forskellige måder. Vi dykker ned i vredens mange ansigter.


Lørdag d 2/12-2023
Emne Cyklus arbejde, vinter

Når mørket kommer, gør vi os klar til ikke at arbejde hårdt. Vinteren byder på at tænke dybt og stort. Hvordan forenes det i vores hverdag, som ikke altid tager højde for naturens og kvindens cyklus?

Logo_200pxpng

Skelsbækvej 18 · 5450 Otterup · Tlf: 27 62 68 86 · Mail: balance@lenevinther.dk