Shamanistisk Healing 


Jeg arbejder som paqo og med udgangspunkt i deres energi værktøjer. 

Jeg arbejder i stærk samarbejde med moderjord og alle hendes væsner, med mine værktøjer i min klinik, trommen, skålene og raslen. 

Ordet healing betyder helbredelse. Helbredelse kan være så enormt mange ting. Alt efter hvilket menneske vi er, og hvor vi står i livet.
Lægen healer i sin helbredelse, når hun fikser en brækket arm. Veninden healer i hendes ord når hun trøster og i hendes tilstedeværelse, når hun er der for dig. Du healer din sjæl når du tør lytte og følge den vej, der er rigtig for dig lige her og nu.

Jeg healer i min klinik, når jeg hjælper dig til at finde ind til din sjæl. 

For mig er det sjælen, der holder os i live, og sindet det der får os frem. Sjælen er også den, der ophober alt, det vi oplever og føler på vores vej. Det er den, der holder fast og skaber låsninger og blokeringer i kroppen, hvis vi går rundt med noget uforløst, bevidst eller ubevidst. 
Jeg arbejder for sjælen og hjælper dig med at forstå, hvad den prøver at sige, via det sprog den kommunikerer med ud gennem kroppen. 
Jeg tror ikke på kroppen nogensinde gør noget for at skade os, jeg tror blot at den prøver at fortælle os, når noget ikke harmonerer med sjælens inderste. 


Jeg healer i alle mine behandlinger, men har forskellige behandlingsformer du kan vælge i mellem. Dem kan du læse mere om her

 
 

Logo_200pxpng

Skelsbækvej 18 · 5450 Otterup · Tlf: 27 62 68 86 · Mail: balance@lenevinther.dk