Anbefalinger fra klienter

Marianne

Kan klart anbefale lene.
har brugt lene i 2 1/2 år nu, til bla. vægttab, via hotstone og balance i kroppen.
zoneterapi og ikke mindst klang terapi som er virkelig godt for sjælen.
Hun kan også hjælpe babyer med balance i fordøjelsen.

Sanne

Jeg vil gerne fortælle hvordan jeg oplever den lille spirituelle butik og hvor skøn Lene er
Jeg mødte Lene fra den lille spirituelle butik, da hun dengang stadig behandlede i Rødekro, en gang om ugen.
Min yngste datter og jeg havde lavet en aftale med Lene, om hun ville tage hendes skønne kort, med en dag til Rødekro.
Det var så skøn en oplevelse. Lene strålede bare og havde så meget power, da hun fortalte os om kortene. (Når jeg mener kortene er det engle-orakel- og tarot kort) Hun fortalte Hvordan vi skulle sige goddag til kortene altså starte dem op, at vi skulle vælge det sæt kort der talte til os. Vi skulle Mærke energien på kortene, hvordan vi brugte kortene. Det var sådan et par fantastisk timer med kort og Lene s selvskab. Min datter og jeg blev simpelthen så inspireret af skønne Lene og hendes enorm skønne hjerte, hendes kontakt med universet og hendes enorme power. Hun har virkelig inspireret mig så enormt meget.
Jeg ser stadig, når hun ligger video op med trækninger af kort. Og følger hende, da hun den dag, virkelig gav noget helt speciel, som jeg ikke engang tror hun selv er klar over. Men det var bare Waoo oplevelse.
Jeg var på det tidspunkt først lige selv startet min egen rejse, i den spirituelle udvikling og havde egentlig altid været en meget åben pige. Men jeg levede dengang et skabs spirituelt liv. Men jeg er så nu hoppet ud af skabet og jeg har taget lidt forskellige kurser, work shop og uddannelse inden for det spirituelle
Jeg har så også på et tidspunkt, været med på en af hendes work shop ang kort. Og ja Lene er bare som en engel. Der bare altid stråler helt inde fra sin sjæl af. Det skal virkelig opleves.
For 1 -1,5 mdr havde hun en dag, hvor man kunne bede om et kort personligt, det valgte jeg at sige ja tak til og der sparkede hun sku også lige benene væk under mig.
Jeg var gået lidt i stå i min udvikling og spurgte, hvad skal der til for at jeg genvinder min spirituelle side. Vi havde haft nogen dødsfald mm i familien. Og jeg var faktisk lidt angst for at lukke op, da min mor døde i marts og jeg fik ikke sagt farvel. Pga corona og jeg var mistænkt for, at have corona, så jeg var bandlyst fra plejehjemmet. Derfor fik jeg ikke sagt farvel til hende. Jeg er faktisk ikke sikker på hun vidste corona var i udbrud, da hun blev meget syg lige før lukning af dk. Men det gav mig , så meget skyldfølelse, fordi jeg var bange for at meditere og åbne mig. Det er en lidt lang historie. Men Lene gav mig pludselig den ro. Og sagde på videoen, at jeg skulle starte stille op, om det så bare var at lege lidt med mine klangskåle, selv om jeg ikke følte det gav mig noget, skulle jeg bare gøre det. Da det ville give mig enormt meget, og det ville åbne mig op igen. Jeg gjorde det og vupti så var jeg igang igen, begynde med små udrensnings meditationer. Til jeg kort efter igen, kunne modtage beskeder, heale igen , min sjæl igen kunne tage op opdagelse og jeg var pludselig opgraderet til næste niveau, hvor fedt er det ikke lige. Tusinde tak for det skønne Lene
Nu er min mellemste datter, er begynde at finde vejen til kortene og min yngste datter kom ikke rigtig igang den gang. Men nu er hun også begyndt, at trække kort stort set dagligt.
Min mellemste datter sagde en dag, mor jeg ønsker mig de kort jeg har lånt ved en nær veninde. Og jeg svarede nej. Hvad mener du. Sagde hun. Og jeg sagde. Du skal ikke ønske dig netop disse kort, som du har lånt. Men vi skal en dag tage over til hende, jeg har købt mit første sæt fra. Og der skal du give dig selv lov til at mærke kortene. Disse kort skal være nogen du selv vælger. Og der er kun et sted jeg kan komme i tanke om, det skal være, nemlig hos Lene fra den lille spirituelle butik. Min yngste datter sagde, så vil jeg med, jeg husker godt Lene, hun var så sød og skøn og fortalte så meget. Men jeg var bare ikke klar til det for 1,5 år siden, men det er jeg nu. Og derfor vil jeg gerne med.
Så skal du have dit første kortsæt, eller bare nye kort, om det er englekort, orakel kort eller tarot kort, så tag over til Lene i sin lille spirituelle butik. For der får du mulighed for, at se dem, have dem i hånden, mærke energien, og hun er så tålmodig, inspirerende, varm, kærlig og helt fantastisk skøn og har bare sådan en speciel engle power. Jeg kender ikke Lene privat, kender hende kun fra kortkøb, work shoppen, og her fra fb. Men jeg er vild med hendes energi og tilgang til kortene, det er altså bare Waoo, andre måder kan jeg ikke forklare det på. Andet end det skal opleves og det er ikke bare noget jeg siger det er ment fra hjertet så Lene og hendes den lille spirituelle butik for 5 ud af 5 stjerner med en pil op afLaila

Har prøvet en Hotstonemassage ved Lene, hun er en utrolig dejlig behandler, stille, rolig, omsorgsfuld, meget let at snakke med og utrolig blid med hendes behandling og berøring
Lene gav mig en helt speciel oplevelse under hendes behandling, har ikke kunnet mærke min egen mave/bryst i mange år, andet end følelsen har været en stor klump.
Lene fik vendt min klump i min krop uden at hun vidste det, før jeg fortalte hende, så pludselig fik jeg følelsen af energien flød mere frit + hun gav mig fornemmelsen af, at jeg var et helt menneske.
Vil til hver en tid anbefale Lene videre, hun er en helt speciel og dygtig behandler, Du fik mig virkelig til at slappe af, Tak Lene

Sanne

Hos Lene er der ro. Hun er indbegrebet af ro og (jeg vil kalde det) velvære. Jeg er aldrig taget tomhændet fra Lene. Hun har altid kunne få mig til at tænke over de problematikker, som jeg er kommet med eller den bare generelle snak der altid kører når jeg besøger hende. Så har hun guldkorn i ærmet.
Både zoneterapi, hvilket jeg har benyttet mig meget af, og hendes rolige Hot-Stone-Massage er en fornøjelse.
Selve zoneterapien sammen med akupunktur, er en rigtig god behandling for mig. Men det bliver jo også spædet op med en god psykologisk snak. Og dette lindrer både på fysiske gener og det der tumler i hovedet.
Jeg har døjet en del med allergi, spændinger i nakke/skuldre som gav hovedpine, og mange tanker i at finde mig selv. Og alt dette har Lene været en del af at få rettet op på.
Og hos Lene er der trykhed og nærhed. Hun kan huske mig fra gang til gang. Og husker hvordan fødderne var at arbejde med sidst. Dette kan kun betyde at Lene sætter en ære i sit arbejde og det kan bestemt mærkes.
Jeg ved altid hvor jeg skal ringe hen, hvis det trænger på. Og hun vil gøre alt i sin magt for akutte tilfælde også. Det er sket at jeg har haft brug for det.
Mine varmeste anbefalinger går til Lene


Logo_200pxpng

Skelsbækvej 18 · 5450 Otterup

 Tlf: 27 62 68 86

 Mail: balance@lenevinther.dk