Kakao ceremoni

Kakao ceremoni, med trommerejse, bål og mulighed for varselstagning ind i mørket.  

Søndag d 10/12 kl 14:30-18:30


Fejring af overgangen ind i vinter, ind i det feminine, det stille, hulen, den dybe reflektion. Giv mulighed for at åbne op for hjertet og lade sjælen tale. 

  • Hvem er jeg
  • Lever jeg som den jeg er
  • Lever jeg i overenstemmelse med min sjæl
Vinterens hule giver plads til de helt store tanker. Det er så enormt kraftfuldt lige at stille ind og stille disse spørgsmål, aktivt og bevidst, tage et kik på, -går jeg faktisk på den rigtige sti- Efter vinter kommer forår og her er det helt optimalt at så frø ud til nye veje, skabe en ny tilgang til livet, men for at gøre der med størst succes kræver det dyb indre viden og bevidsthed. Den bevidstheden skaber vinteren en stærk ramme for. 


Program,

  • Renselse og klargøring af alter, og mulighed for lidt let mad.
  • Samling i cirkel, delingsrunde hvor de der har lyst har mulighed for at sige sin intention højt. Herefter opfyldning af kakao i stilhed og fordybelse. Kakaoen drikkes.
  • Samling i medicin hjulet til en fælles trommerejse (hvis vejret tillader det, ellers foregår den på stolene i klinikken) 
  • Herefter arbejdes der intuitivt, her vil der være mulighed for at lave en varselstagning ind i mørket. Sidde udenfor, eller blive inde. 
  • Samling, delingsrunde for de ord der er klar til at blive delt.
  • Mad og fri snak. 

Timerne foregår i stilhed, jeg guider og og holder rummet, men rejsen er din og du sætter selv intentionen for dagen. 

Der vi efterfølgende være mulighed for at nyde fællesskabet hvor vi kan dele eller blot nyde og være! 


Uanset hvem du er og hvor meget du har arbejdet med energier og/eller kakao er der plads til dig, alt det kræver er du føler dig tiltrukket af det. 


Pris, inkl forplejning (suppe før ceremoni start, og snak til efter ceremonien) 399 

Begrænset antal pladser

Medbring altid selv, liggeunderlag, tæppe evt. pude! En drikkedunk til vand, en blok og kuglepind hvis du har brug for at skrive ned! 
Evt. noget til et fælles alter!


Hvad forståes med kakao ceremoni? 

-En kakaoceremoni er en spirituel praksis, hvor man drikker en kop varm kakao lavet af rå, ceremoniel kakao, som er en form for plantemedicin. Formålet med ceremonien er at åbne ens hjerte, slippe blokeringer, komme i kontakt med ens essens og modtage healing og klarhed fra kakaoens kærlige energi. Ceremonien kan foregå på forskellige måder, men ofte involverer den meditation, musik, intentionssætning og deling i en rundkreds


Hvad forståes ved en trommerejse?

-En trommerejse er en shamanistisk metode, hvor man lytter til lyden og vibrationerne fra en shamantromme, som har en dyb og monoton rytme. Formålet er at opnå en meditativ tilstand og en dybere kontakt til ens indre intuition og visdom. Trommerejsen kan foregå individuelt eller i en gruppe, og man kan sætte en intention for rejsen, som kan være at få svar, indsigt, vejledning eller healing. Trommerejsen kan ledsages af guidening og kanalisering fra den person, der trommer


Hvad forståes ved en varselstagning?

- Varselstagning er en shamanistisk metode, hvor man går ud i naturen med en klar intention og et åbent hjerte, og lader sig lede af de tegn og symboler, som naturen viser. Formålet er at få svar, indsigt, vejledning eller healing fra naturens kraft og visdom. Varselstagning kan foregå på forskellige tidspunkter af døgnet eller året, men ofte vælges tærskeltider som skumring, morgengry, solhverv eller jævndøgn. Varselstagning kræver tillid, opmærksomhed og modtagelighed


 
 

Logo_200pxpng

Skelsbækvej 18 · 5450 Otterup · Tlf: 27 62 68 86 · Mail: balance@lenevinther.dk