Klang Meditation

Klang meditation til dig der  trænger til en pause i hverdagen. 

Klang meditations hold, hver torsdag

HOLD 1a: kl. 13-14, HOLD 1b: Kl. 17-18 På følgende datoer 3/3, 10/3, 17/3, 24/3, 31/3, 7/4

HOLD 2: kl. 10-11 På følgende datoer 24/3, 31/3, 7/4, 21/4, 28/4, 5/5

HOLD 3a: kl. 13-14, HOLD 3b: kl. 17-18 På følgende datoer 21/4, 28/4, 5/5, 12/5, 19/5, 2/6

HOLD 4: kl. 10-11 På følgende datoer 12/5, 19/5, 2/6, 9/6, 16/6, 23/3
  

Det vil du kunne få her.

På disse hold vil jeg guide dig via meditation og lydende og vibrationerne fra skålende til at finde og mærke roen bevidst, mærke dig selv og måske endda finde modet og energien til at ændre lidt så du trives bedre i hverdagen.

Jeg arbejder shamanistisk og derfor vil min meditation være præget af dette, naturen og cyklus og månens cyklus, vi kommer til at arbejde med årstiderne, og de forskellige højtider, og den måde vi kan arbejde ind i det og få hjælp af den energi der ligger til os. 

Jeg hjælper og guider hele vejen. Det er din rejse og dig der skal tage skridtene og tillade roen og healingen at komme. Men jeg står til rådighed svare på spørgsmål og er behjælpelig med mulige værktøjer fra gang til gang. I meditationerne vil der også være værktøjer du nemt kan tage med dig hjem og bruge i hverdagen. 

Klang Meditation er for alle, uanset hvem du er og hvad du tror på, eneste krav er du mærkere du er tiltrukket af det på den ene eller anden måde.

Meditation er noget der er kendt verden over og bruges på mange forskellige måder. Meditation er et værktøj vi kan vælge at bruge i forbindelse med vores eget personlige arbejde. læs evt. mere om meditation på min side OM MEDITATION 

Det bruges blandt andet til:

- at hjælpe krop og sjæl med at håndtere stress

- at skabe mere energi og få støre overblik i hverdagen

- at hjælpe krop og sjæl ind i selv-healing

- at fremme personlig og spirituel udvikling

- at opnå mere harmoni, glæde og nærvær i ens hverdag og på den personlige rejse.


Program for timerne er overordnet ens, Men selve meditationen vil variere alt efter hvor vi er på året og i forhold til månen. 

Vi starter med en kort intro til hvor vi er, og hvilken energier der er kraftfulde. Herefter 45 min Klang meditation vi mærker ind på vores krop og vores sind er, vi arbejder med at tillader at mærker hvor vi er lige nu.

Disse timer handler om at mærke og finde roen, og mærke den måde sjælen kan arbejde sammen med naturen på, og de simple redskaber vi har for at skabe roen i en måske travl og stresset hverdag.

Hos mig er der ingen dom, her er intet forkert, (kun når vi går på kompromis med os selv) Hos mig er der dyb respekt for vi alle er forskellige og kommer med hver vores rejse og læring. Derfor er der heller ingen fælles løsning og vej.

Hos mig arbejder vi med tillid fremfor frygt, og kærlighed fremfor dom, både over for andre men mest over for os selv 

Medbring:

Behageligt tøj, en pude og et tæppe. 

Der vil være mulighed for vand/the før og efter. 

Shamanismen

At arbejde shamanistisk, fylder for mig rigtig meget, da det er der jeg føler jeg er hjemme, for mig er det den tætte kontakt med naturen der gør hele forskellen, have muligheden at skabe roen og blive fyldt op, tillade at give slip og give sjælen en pause, er for mig det det hele handler om. På de her 6 gange vil jeg give dig muligheden for at lære elementerne at kende, og mærke hvilken kraft der ligger i aktivt og bevidst skabe et samarbejde med naturen og hvordan det også kan gøres i en meditation. og du vil mærke hvordan du kan tage det med dig ud i hverdagen. 

Cyklus arbejde

Er et utroligt kraftfuldt værktøj, og en mulighed for at arbejde med modernatur og bruge de kræfter og de energier de ligger gemt her. Utrolig simpelt og virkelig kraftfuldt. Cyklus findes mange steder, jeg arbejder med årets cyklus, årstiderne, månens cyklus og kroppens cyklus, for kvinde er det menstruations cyklus og for mænd dags cyklus. Under Klang meditation vil det primært være årets og månens cyklus vi vil arbejde ind i og de højtider der kommer. Men der er også plads til at runde kroppens cyklus hvis der er behov for dette.   

Elementerne 

Mit hjerte banker for naturen og de elementer vi har til rådighed, den måde vi er natur og natur er os, de energier og vibrationer vi har til fælles og den måde vi kan heale ved at mærke ind i det. alt er en udveksling og vi har muligheden for at skabe et meget kraftfuldt samarbejde, hvis vi selv aktivt tør stoppe op, mærke og føle. Jord, vand, luft og ild. 

pris. tilmelding og betaling.

Pris for de første  6 gange er 1.250,- inkl. moms. Hvis du herefter tilmelder dig direkte på et nyt hold vil prisen herefter være 1.00,- inkl. moms. Du tilmelder dig ved at ringe eller skrive til mig på 27626886 eller mail balance@lenevinther.dk herefter overføres beløbet på mobilpay 96207 og din plads er sikret.  

 
 

Logo_200pxpng

Skelsbækvej 18 · 5450 Otterup · Tlf: 27 62 68 86 · Mail: balance@lenevinther.dk