Skov Meditation for begyndere


Skov Meditation for begyndere. Maj-sep. med ferie i juli

Starter hver tirsdag i Maj mdr., 16.30-18.30 

Trænger du til at skabe ro i en travl hverdag, eller mærker du behovet for at finde tillid og ro i denne lidt kaotiske tid vi er i lige nu, og elsker du også naturen og mærker hvordan sjælen faktisk nyder at være i den. Måske du bare mangler lidt værktøjer til selv at finde roen derhjemme selv.

Det vil du kunne få her.

På disse dage invitere jeg dig med ud i min lille skov, her vil jeg vise dig hvordan du aktivt kan bruge skoven og naturen til at finde og mærke roen bevidst, mærke dig selv og måske endda finde modet og energien til at ændre lidt så du trives bedre i hverdagen.

Jeg hjælper og guider hele vejen.

Meditation er for alle, uanset hvem du er og hvad du tror på, eneste krav er du mærkere du er tiltrukket af det på den ene eller anden måde.

Meditation er noget der er kendt verden over og bruges på mange forskellige måder. Meditation er et værktøj vi kan vælge at bruge i forbindelse med vores eget personlige arbejde. læs evt mere om meditation på min side OM MEDITATION 

Det bruges blandt andet til:

- at hjælpe krop og sjæl med at håndtere stress

- at skabe mere energi og få støre overblik i hverdagen

- at hjælpe krop og sjæl ind i selv-healing

- at fremme personlig og spirituel udvikling

- at opnå mere harmoni, glæde og nærvær i ens hverdag og på den personlige rejse.

Program for timerne er overordnet ens, men kan variere en smule, fra gang til gang 

Vi starter med en fælles guidet meditation hvor vi sammen grounder og skaber kontakt til stedet og moder jord. vi mærker ind på vores krop og vores sind, vi tillader at mærker hvor vi er lige nu.

Derefter en pause hvor vi samles og lader snakken skabe rummet, måske du har spørgsmål til hvad du har oplevet, eller til hvordan du kan bruge naturen, måske du har brug for at dele, det kan også være du har brug for bare at være og mærke. Der vil være tid og plads til at strække benene få lidt vand og evt en lille snack

Som det sidste skal vi igen ud i en meditation. Denne gang skal man individuelt mærke og finde sit eget lille sted i skoven, og skabe sin egen meditation, her vil det være muligt at stille ind på sig selv, med hjælp fra naturen og tillade roen og herved tillade at mærke sig selv, her er det muligt at give plads til sjælen og lytte.

Disse timer handler om at mærke og finde roen, og mærke den måde sjælen kan arbejde sammen med naturen på, og de simple redskaber vi har for at skabe roen i en måske travl og stresset hverdag.

Hos mig er der ingen dom, her er intet forkert, (kun når vi går på kompromis med os selv) Hos mig er der dyb respekt for vi alle er forskellige og kommer med hver vores rejse og læring. Derfor er der heller ingen fælles løsning og vej.

Hos mig arbejder vi med tillid fremfor frygt, og kærlighed fremfor dom, både over for andre men mest over for os selv 

Medbring:

tøj efter vejret da alt foregår udenfor.

liggeunderlag og evt tæppe (vær opmærksom på vi ikke sider på stole men direkte på jorden eller en træstamme)

Vand til eget forbrug, kop evt the og lidt mundlækkert til pausen.

vi spritter af og passer godt på, der er god mulighed for at holde afstand.


Shamanismen

At arbejde shamanistisk, fylder for mig rigtig meget, da det er der jeg føler jeg er hjemme, for mig er det den tætte kontakt med naturen der gør hele forskellen, have muligheden at skabe roen og blive fyldt op, tillade at give slip og give sjælen en pause, er for mig det det hele handler om. På de 4 aftner her vil jeg give dig muligheden for at lære elementerne at kende, og mærke hvilken kraft der ligger i aktivt og bevidst at arbejde med og i naturen. 

Skoven

Sjælen arbejder tæt sammen med naturen, vi er en vibartion lige som skoven og naturen er, derfor kan vi bruge hinanden og hjælpe hinanden med at tanke op og finde fornyet energi. Jeg arbejder shamanistisk og arbejder dagligt i tæt samarbejde med naturen, og har prøvet på egen krop hvordan den store healing kan ske hvis jeg selv tillader den. Og hvordan roen igen kan finde vej.Vi har et lille stykke skov som vi skal være i, her kommer ikke andre end os og vi kan frit arbejde og bare være i ro og fordybe os i de mange gaver skov meditation kan give. 

Vandet

Langs med vores skov løber en lille bæk, så rislen fra vandet der løber afsted for vi med når sanserne skal næres, derudover gør det vi har alle elementerne ved vores side. jord, luft ild og vand. (vi laver et lille bål hver gang) på den måde har vi elementerne vi kan koble os på og arbejde sammen med. Det giver sjælen mulighed for at få nogle redskaber, redskaber du til enhver tid kan tage frem i hverdagen og når du har brug for det. 

pris. tilmelding og betaling.

Det koster 100,- pr gang, 300 pr mdr eller 1000,- for en hel sæson maj-sep med sommerferie i juli hvis du tilmelder dig for en mdr. af gangen. Du tilmelder dig ved at ringe eller skrive til mig på 27626886 eller mail balance@lenevinther.dk herefter overføres beløbet på mobilpay 96207  

 
 

Logo_200pxpng

Skelsbækvej 18 · 5450 Otterup · Tlf: 27 62 68 86 · Mail: balance@lenevinther.dk