Udesidning

En nat i kontakt med moder jords mørke, og kraft.

Udesidning er en oldnordisk tradition, med shamanistiske rødder.
Det er en slags natlig udendørs meditation.

En udesidning giver dig mulighed for at søge svar, den giver dig mulighed for at øge din bevidsthed og forbinde dig med naturens magi.

Dato kommer (tiderne i programmet ændres i forhold hvornår solnedgang starter)

Vi mødes og samles kl 16.00 det kan dog være en god ide at komme i god tid hvis du aldrig har været hos mig før, så du har mulighed for at mærke stedet, og finde den plads der giver mening for dig. (Blot giv mig en besked om hvornår du ca regner med at komme, så jeg er klar til at vise dig området)

Kl 16.00-16.30 bruger vi tid på at sørger for alle ved hvor hinanden sidder, har nogen valgt den samme plads, afgøres det ved lodtrækning. Den der ikke for pladsen må ud og finde en anden plads.

Kl 16.30-17.00 spiser vi suppe og samles i energien, mærker det fællesskab de nu skal skabe nattens energi.

Kl 17.00-18.00 bliver i renset af, finder ind i jer selv, og gør klar til trommerejse. Efter trommerejse siges intention lige højt.

Kl 18.00 påbegynder vi at gå ud til de sted der er valgt til den enkelte. Vi går i fælleskab.


D 21/10

Kl 8.00 kommer jeg ud og henter jer

Frem til kl 10.00 vil der være morgenmad og delingsrunde til de ord der er klar til at blive delt.

Hele natten vil jeg sidde ude og holde bålet, samt tromme løbende.

Ved tilmelding vil i modtage en liste til de nødvendige ting i skal medbringe (og det man ikke må medbringe)
Der vil ligeledes være en Facebook live session hvor jeg vil fortælle og forberede dig mere præcist i forhold til hvordan man skal gøre, hvad man må og ikke må og hvor du kan stille alle de spørgsmål du har brug for. (Kan du ikke være med den dag, vil du have mulighed for at se det på reolsystem og du kan sende mig dine spørgsmål inden start)
Men der vil også være mulighed for at tage fat i mig efterfølgende hvis du er i tvivl om noget.

En udesidning er for alle, og kræver ikke nogen form for specielt tilgang til noget. Det kræver blot du føler dig tiltrukket af det og har lyst til at arbejde med dig selv.

Pris 555,- inkl suppe før afgang og morgenmad efter hentning.

Sted: skelsbækvej 18, 5450 Otterup

Tilmelding kommer

???? Hvis man er træt, trist eller stresset, er der en stor grund til at gå ud i naturen. (Uden en e-bog eller lign i ørene) Træer, planter og dyr udsender en energi frekvens, der vil harmonisere din frekvens og søge at få den tilbage i balance! ????

Naturen er den største healer vi har, naturen er os og vi er naturen.

Dokumentere af kvantefysikken som Newton stiftede bekendtskab med i 1600 tallet og gav videre til vores bevidsthed!

Kvantefysikken beskriver og dokumentere den spirituelle verden, for mig den helt naturlige healing. Den har en forklaring hele vejen rundt, selv fjernhealing

Kvantefysikken beskriver også hvorfor vores tanker og følelser er hele vores grundfundament til sygdom og/eller healing.

Ved at øge bevidstheden og skabe et oprigtigt kærligt sind, og mærke autenciteten og nærheden, healer kroppen!

Naturen er en kæmpe samarbejdspartner, når det handler om at mærke og heale, og rense sindet. Men også til at søge svar og vejledning!


Har du nogensinde prøvet at side helt stille i naturen – uden at der var andre at snakke med?

Udesidning er egentlig en meget gammel tradition, som det oprindelig folk har brugt, men den har været lidt i glemmebogen i mange år.

Den er dog ved at få en renæssance efter at vi generelt er blevet mere opmærksomme på, hvad naturen kan gøre af gode ting for vores mentale sundhed.

I gammel tradition var udesidning en slags natlig udendørs meditation, hvis formål var at komme i kontakt med noget åndeligt af den ene eller anden slags.

Men en udesidning kan være lige så kraftfuld med intentionen på at give sig ro til at slappe af og få styr på tankerne i en hektisk hverdag. 
 

Logo_200pxpng

Skelsbækvej 18 · 5450 Otterup · Tlf: 27 62 68 86 · Mail: balance@lenevinther.dk