6 ugers online skræddersyet forløb -lær at lytte til sjælen-

Lær at lytte til sjælen, ofte løber sindet (egoet) meget hurtigere med sjælen, men vi har det med at glemme det er sjælen der holder os i live, når sjæl og sind ikke følges ad opstår ubalancer i kroppen og i sindet

  • Hvem er jeg
  • Lever jeg som den jeg er
  • Lever jeg i overenstemmelse med min sjæl

Ønsker du at ændre noget? Ønsker du at begynde en personlig rejse? Flytte dig bevidstheds mæssigt eller bare blive endnu bedre til at nære din sjæl

Så se om det her ikke kunne være noget for dig!

Personliget skræddersyet 6 ugers forløb

Online - lær at lytte til din sjæl -

2 timers online opstarts snak og coaching efterfulgt af en fjernhealing!

Herefter sammensætter jeg de 6 uger ud fra hvor du er og hvilken historie du har med dig, du for hver uge nye redskaber og øvelser, for at lære at rense af, give slip og skabe ny energi. Og vigtigst af alt lære at være autentisk og ærlig over for dig selv!

At kunne stå med ret ryg og stole på du også har ret til din plads! ????

Du for din egen personlige online klangskåls meditation.

Hver uge aftaler vi et 30 min online møde, hvor sammen samler op på ugens gang og næste uges redskaber og øvelser!

Forløbet afsluttes med en 60 min samtale!

Rejsen er din, og forløbet skrædder syes til dig, lige præcis der hvor du er, og ud fra hvad du ønsker at arbejde med! Jeg er ved din side under hele forløbet, hepper, holder i hånd og skubber kærligt!

Hele pakken for du for 1995,-

For at sikre den bedste coaching og tilstedeværelse fra min side, har jeg et max antal forløb jeg kan have kørende af gangen ❤️


Ved opstarts samtalen fortæller du og jeg spørger, vi finder ind til sagens kerne og for kikket grundigt på den problemstilling du har valgt vi skal arbejde med, vi undersøger om der ligger andet bag. Vi har god tid og derfor kan vi komme langt rundt. Vi kommer rundt dine vaner (inden for denne problemstilling) og vi kikker på hvordan du ser verden, og om der evt ligger en gammel uhensigtsmæssig kodning. Jeg er sjælens advokat, og vil under hele samtalen have kontakt med din sjæl og guide og vejlede ud fra hvad jeg mærker den prøver at fortælle. Når man begynder at skulle lytte til sjælen kan det være en svær overgang, fordi vi gennem så mange pr har været kodet til at lytte til verden omkring og, så vi glemmer det Aller vigtigste, nemlig vores eget indre. 

inden samtalen er slut har vi sammen fundet en vej. Og du går allerede fra denne samtale med redskaber. Alt efter din hverdag og hvor du er aftaler vi hvor ofte disse øvelser skal laves, vi har også inden samtalen sluttes aftalt en ny tid til samtale. 


Herefter for du en fjernhealing, baseret på vores samtale. (her anbefaler jeg du har mulighed for at ligge i fred for forstyrrelser) 

og du vil samme dag få tilsendt en online klangskskåls meditation som du har mulighed for at lytte til. Den vil ligesom alt andet laves ud fra hvad der passer til dig. 


Herefter vil vi mødes online 30 min engang i ugen, hvor vi følger op og evt putter nye redskaber på, eller retter til. Hele forløbet skrædersyes til til dig, så du skal ikke være nervøs for at du ikke kan få det passet ind. For det er lige præcis det der er meningen med dette forløb, nemlig at vi tilpasser det din hverdag, så du lære hvordan du kan tilgode se dig selv i en travl hverdag, og måske lære du at lytte så meget til dig selv at du faktisk kan sortere og se hvornår du overskrider dine egne grænser, måske lære du at mærke dig selv så meget at du faktisk når at opdage  over uhensigtsmæssigt før du overskrider din grænse. 


Fantastisk ikke. 


Vi afslutter forløbet med en 60 min samtale, hvor vi selvfølgelig følger op, men også sammen laver en fremtidig plan du kan følge så længe den giver mening for dig. 


Under hele forløbet er rejsen din, og du har 100% ansvaret for at være motiverer, jeg holder i hånd, hepper og skubber kærligt. 


Forløber er skabt til dig der ønsker en støtte i hverdagen, måske har brug for lige at få et lille skub, få hjælp til lidt simple redskaber i hverdagen som kan hjælpe til at være tro mod dig selv, og måske få hjælp til at huske hvor vigtigt det er at lytte til sjælen. 


Du tilmelder dig ved at skrive til mig, du er meget velkommen til helt uforpligtende at tage kontakt hvis du har spørgsmål.  
 

Logo_200pxpng

Skelsbækvej 18 · 5450 Otterup · Tlf: 27 62 68 86 · Mail: balance@lenevinther.dk