Mine behandlinger
 

Hos mig går vi sammen på jagt efter, hvorfor dine symptomer og ubalancer er opstået. Sammen laver vi en handlingsplan på, hvordan de kan opløses. Ofte er det ikke noget, der kan gøres på 1-2 behandlinger, men vil kræve et længere forløb, som primært vil bestå af hjemmearbejde, fulgt op med behandling.

Hos mig er der stor fokus på den psykiske del, vores tanke mønstre og vores følelser, fulgt op af vores handlings mønstre. At ændre på disse ting, er ofte hårdt arbejde, da vi her er oppe mod vanens kraft, som virkelig kan være en hård nød at knække. Når det så lykkes, er sejren også bare det større. Min erfaring er, at det er, når man går i gang her, at det rykker allermest. Når man er klar til at se hele mennesket, er man på vej til at heale sig selv.

Pris 600,- i timen

ved bookning af en 30 min behandling er prisen 350,-

Vi aftaler inden behandling tid og type af behandling, også hvis det skal være en kombinations behandling

RABATORDNING

3 klip -5%
 5 klip -10%
10 klip -15%


Husk hvis du er medlem af mit online klangskåls univers for du -25% på alle mine behandlinger (kan ikke kombineres med klippekort)

Læs her hvad andre klienter har oplevet hos mig.

Ren shamanistisk healing

Healingen kan foregår i klinikken eller i medicinhjulet udenfor. 

Jeg arbejder i stilhed, men med brug af mine redskaber, trommen, skålene, raslen, Sten og krystaller og vinklokker. 
Jeg arbejder intuitivt og du vil derfor aldrig opleve to behandlinger er ens. 
Jeg bruger inkaernes energi redskaber og arbejder som Paqu. 

Klangskåls Bad

Et redskab til ro og vitalitet. Lyd er vibrationer. Vibrationer påvirker hver eneste del af den fysiske krop og aurafelterne rundt omkring kroppen. Vi opfanger lyden med øret, men hver eneste celle i kroppen bliver påvirket af lyden. Med lyd har vi mulighed for at berøre og transformere både mentalt, fysisk og følelsesmæssigt. Ved at lytte til klangskåle kan man give sjælen lov til at finde ind til den dybe ro. Her får man mulighed for at åbne op og skabe plads, og ens intuition har mulighed for at stå stærkere.

Healende Hotstone massage 

Denne skønne og milde massage stammer fra indianerne. Den skaber ro og velvære, ren balsam for krop og sjæl. Der ligges varme sten rundt på kroppen, mens der arbejdes med de varme sten på resten af kroppen. Det er varmen der gør arbejdet. Varmen og musikken kan skabe en meditativ tilstand, som er så enormt powerfuld.

Den øger blodcirkulationen og er virkelig god ved smerter i bevægeapparatet.

Healende Zoneterapi 

Ganske kort: Ved at trykke på bestemte punkter under foden får man via meridianbanerne “vækket” kroppen. Derved bliver den stimuleret til at arbejde på at genskabe homøostasen ved at udligne på bestemte organer. Mens man snakker om bestemte følelser, kan man udligne på blokeringer og arbejde med at åbne op! Jeg kombinerer ofte med øreakupunktur ved smerter. Jeg har rigtig god erfaring med smertelindring ved denne kombination. Øreakupunktur virker på samme måde som zoneterapi under fødderne. Samme punkter sidder i øret, og ved at stimulere bestemte punkter, øger vi kroppens evne til at arbejde, med at at helbrede sig selv.

Bach Blomsterterapi 

Hjælper sindet i balance.

Dr. Bach var en engelsk læge, som opdagede de 38 remedier. Når der opstår sygdom i kroppen, er det fordi sind og sjæl er i ubalance. Derfor er det utroligt vigtigt, når vi arbejder med et symptom, at vi også har sindet med. Dette kan gøres på mange måder,  Bach blomster remedier er en måde. Utrolig mild måde at arbejde på. Ud fra en samtale vælger vi sammen de remedier, der skal i en behandlings flaske. En flaske varer 2-4 uger, alt efter hvor stort behov der er. Som minimum tager man 4 dråber mindst 4 gange dagligt.

Intuitiv Kortlæsning 

Jeg tilbyder kortlæsning, du kommer med et spørgsmål eller en intention du gerne vil se nærmere på, jeg spår ikke med kortene, men kortene kan fortælle hvad der er vigtigt lige nu, og hvad næste skridt kunne være. Kortene kan hjælpe med at stille skarpt, og nogen gange lige vende tingene lidt på hovedet,  og tillade at se det fra en anden vinkel. 

Ud af huset

Jeg kommer gerne hjem til dig,

Der er ikke priser her på hjemmesiden vedr. disse arrangementer, da det afhænger meget af antal personer, hvad du/i ønsker af tid og sted.

Jeg kan tilbyde, at komme ud med kort, fortælle om kort, lære fra mig eller læse kort.

Ligeledes laver jeg gerne klang skåls healing/bad for en gruppe.

Behandlinger: alt hvad jeg tilbyder i klinikken, kommer jeg også gerne ud til jer med. Jeg kører både på Fyn og i Jylland, dog min. 4 og max 6 ved fuld behandling.

Skriv til mig hvis du ønsker at booke mig, så finder vi sammen ud af, hvordan det skal foregå og hvad prisen bliver.
 
 

Logo_200pxpng

Skelsbækvej 18 · 5450 Otterup · Tlf: 27 62 68 86 · Mail: balance@lenevinther.dk